Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:14 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Guvernul a majorat cu 50 numărul de posturi din Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit

ro

19 Aug, 2011 21:32 1016 Marime text
Guvernul a aprobat majorarea numărului de posturi al Agenţiei de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit (APDRP) cu 50, agenţia aflată în subordinea Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) urmând a avea 1.503 posturi, potrivit unei hotărâri publicatăazi în Monitorul Oficial.

În prezent, APDRP are 1.453 angajaţi, iar cei 50 vor fi angajaţi în posturi de execuţie la nivel naţional, respectiv în calitate de experţi pentru evaluarea şi verificarea proiectelor, au declarat vineri pentru Agenţia NewsIn reprezentanţii biroului de presă al APDRP.

"Necesarul minim de angajaţi, de care noi am mai avea nevoie, este de 250. Ni s-au aprobat 50 de posturi. Astfel, la fiecare dintre cele 42 de oficii judeţene va fi angajat câte un expert, iar alte opt posturi noi sunt înfiinţate în fiecare centru regional de plăţi. Anul trecut, aveam 1.613 angajaţi, însă prin HG nr. 725/2010, ne-au fost luate 160 de locuri. Au fost depuse foarte multe proiecte pentru accesarea fondurilor europene şi suntem foarte încărcaţi, valoarea proiectelor depuse depăşeşte 13 miliarde euro", au precizat aceştia.

APDRP este o instituţie publică finanţată din venituri proprii şi subvenţii de la bugetul de stat, fiind una din agenţiile aflate în subordinea Ministerului Agriculturii care se ocupă cu gestionarea fondurilor europene.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii