Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:41 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gheorghe Dragomir, înlocuit de la şefia Comisiei pentru buget

ro

13 Mar, 2014 03:12 2873 Marime text
gheorghe dragomir deputat pnl comisia de buget finante din camera deputatilorFoştii miniştri liberali se pare că s-au obişnuit cu funcţiile, scrie site-ul stiripesurse.ro.
După ce au lăsat activitatea din Parlament pentru a se bucura de privilegiile oferite de portofoliile din guvern, acum la ieşirea de la guvernare sunt interesaţi de funcţiile pe care le ocupau colegii lor care i-au susţinut din Parlament în activitatea guvernamentală.
Un exemplu în acest sens este cel al fostului ministru al sănătăţii, Eugen Nicolăescu, care revenind în Parlament a preluat funcţia de preşedinte al Comisiei pentru buget, finanţe şi bănci a Camerei Deputaţilor, de la colegul său de partid, deputatul Gheorghe Dragomir.
Conform site-ului Camerei, mai scrie stiripesurse.ro, Nicolăescu apare ca preşedinte al comisiei începând din data de 11 martie. Rocada în sine surprinde, având în vedere că Dragomir era cunoscut ca un bun profesionist, fiind apreciat atât de colegii din PNL cât şi de deputaţii celorlalte partide pentru activitatea depusă în această funcţie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii