Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:46 12 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gazeta de Năvodari Nicolae Matei, candidatul PSD pentru funcţia de primar la Năvodari

ro

25 Apr, 2012 20:11 1620 Marime text

gazeta_navodari_2.jpg„Ideea mea, norocul tau", acordarea de sprijin pentru 3.000 de familii datoare la fostul Ecoterm si refuzul de a semna autorizatia de constructie a Depozitului de Deseuri Industriale sunt doar trei din proiectele ce il recomanda pe Nicolae Matei sa-si continue activitatea in Primaria Navodari.

Biroul Judetean al P.S.D. Constanta a acceptat, zilele trecute, propunerile de candidaturi pentru alegerile locale ce se vor desfasura in data de 10 iunie. Pentru orasul Navodari, social-democratii au fost de acord sa dea vot de incredere pentru un nou mandat actualului primar, Nicolae Matei, pregatit, dupa cum deja se stie, sa intre in aceasta competitie. Din dorinta de a continua proiectele incepute, dar si pentru ca mai are multe de spus, atat in administratie, cat si in viata politica, acesta se va lupta pentru cel de-al doilea mandat, iar sondajele il dau, deja, castigator detasat al acestei competitii.

Este cunoscut faptul ca edilul Matei a fost initiatorul proiectelor sociale, educationale si culturale care s-au derulat in orasul Navodari in ultimii ani. I-a ajutat pe tineri sa-si poata achizitiona locuinte mai ieftine decat cele existente pe piata, a initiat proiectul „Ideea mea, norocul tau", unic la nivel national, care a asigurat un plus in bugetele tuturor familiilor din urbe. Acum, tot la initiativa primarului, la nivelul administratiei este derulat un alt proiect social de maxim interes pentru datornicii la fostul Ecoterm. Este vorba despre aproximativ 3.000 de abonati, pentru care Primaria va asigura sprijin in plata datoriilor acumulate in anii anteriori.

Important este sa amintim si promovarea campaniei privind refuzul constructiei, la Navodari, a Depozitului de Deseuri Industriale, afacere a italianului Roberto Vincentelli, care isi propusese sa ridice, la doar un kilometru de zona locuita a orasului, o constructie de 100 de metri inaltime, punand in pericol viata navodarenilor, dar si a cetatenilor din localitatile invecinate. Matei nu a a acceptat sa semneze autorizatia de construire a acestui proiect, motiv pentru care, de patru ani, este purtat in instanta de catre italieni.

Pentru toate acestea, dar si pentru multe alte proiecte pe care vrea sa le deruleze, primarul intra in competitia electorala a alegerilor locale din acest an. De altfel, in cadrul sedintei de lucru a partidului, acesta a tinut sa precizeze tuturor celor prezenti ca va face tot ce este posibil, legal si care tine de statutul pe care il are, sa obtina cel mai bun rezultat in cadrul acestei competitii electorale. Mai mult, Matei a sustinut ca atat el, cat si echipa pe care o coordoneaza vor promova proiectele judetene, respectiv ale actualului sef al administratiei judetene, Nicusor Daniel Constantinescu, candidatul U.S.L pentru un nou mandat la sefia C.J.C.

Toti candidatii au ca termen data de 1 mai pentru depunerea candidaturilor la Biroul Electoral Judetean. Campania electorala pentru alegerile locale din 10 iunie va incepe in data de 11 mai si va dura 30 de zile. Tiparirea buletinelor de vot se va face pana cel tarziu la data de 31 mai, urmand sa fie, apoi, preluate de prefecturi. Pe 9 iunie, la ora 7.00, se va incheia campania electorala pentru alegerile locale, scrutinul urmand sa se desfasoare pe 10 iunie, de la ora 7.00 pana la ora 21.00.

Sursa: http://www.observator.ro/".

 

Sursa: http://www.gazetadenavodari.ro/nicolae-matei-candidatul-p-s-d-pentru-functia-de-primar-la-navodari/

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii