Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:07 23 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE1. „Nu comentez decizia ANI și nici nu am să o contest” Fostul consilier local PSD Răducu Popescu, declarat incompatibil

ro

12 Jun, 2015 16:57 994 Marime text
 
Agenția Națională de Integritate (ANI) a constatat starea de incompatibilitate, existența conflictului de interese de natură administrativă, precum și săvârșirea infracțiunilor de conflict de interese și abuz în serviciu în cazul a 29 foști sau actuali aleși locali (12 primari, 4 viceprimari, 1 fost viceprimar/primar, 5 consilieri locali, 5 foști consilieri locali și 2 foști consilieri județeni).


Pe lista nominală a celor 29 foști sau actuali aleși locali în cazul cărora Agenția a constatat starea de incompatibilitate se află și fostul consilier local în cadrul Consiliului Local Constanța, Răducu Popescu, care, potrivit ANI, „s-a aflat în stare de incompatibilitate, întrucât între REGIA AUTONOMĂ ”EXPLOATAREA DOMENIULUI PUBLIC ȘI PRIVAT” CONSTANȚA (instituție aflată în subordinea Consiliului Local Constanța) și S.C. CITY CLUB CAFE S.R.L. (societate comercială în cadrul căreia persoana evaluată deținea calitățile de asociat și administrator) a fost încheiat, la data de 01 august 2012, actul adițional la contractul de asociere nr. 5287/2005, încălcând, astfel, dispozițiile art. 90, alin. (1) din Legea nr. 161/2003”.

UPDATE 1, ora 17.02

Contactat telefonic, Răducu Popescu, fost consilier PSD în Consiliul Local Municipal Constanța a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanța: „Nu comentez decizia ANI și nici nu am să o contest. Asta, pentru că nu îmi propun să fiu nici parlamentar, nici primar. Nici măcar consilier local nu mai sunt, așa că mă pot declara incompatibil pe viață“, a menționat Răducu Popescu, ispectorul școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Constanța.

Ti-a placut articolul?

Comentarii