Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:05 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fost angajat MApN, extrădat în SUA pentru că aproviziona Iranul cu produse militare Frăţilă este fostul iubit al Biancăi Brad, cu care are un copil

ro

14 Jan, 2013 20:51 1474 Marime text

Fostul militar Aurel Frățilă a fost arestat și extrădat în Statele Unite ale Americii, unde este anchetat pentru că a aprovizionat Iranul cu echipamente militare. Decizia în cazul lui a fost dată pe 11 ianuarie, la solicitarea autorităților judiciare din America. Nu este pentru prima oară când Frățilă se află în vizorul procurorilor din SUA. În 2006, procurorii au cerut arestarea preventivă a acestuia în vederea extrădării. Atunci judecătorii Curții de Apel București au respins ca nefondată solicitarea.

UPDATE

 Aurel Fratila este un tip destul de cunoscut prin mediile mondene. El a fost partenerul Biancai Brad inca din 2003 si au impreuna un baietel, Luca, de sase ani si jumatate. Cuplul a trecut si prin momente dramatice in mai 2007 cand actrita a pierdut o sarcina cu doar cateva zile inainte de nastere.

In urma cu patru ani, Bianca Brad marturisea intr-un interviu pentru revistaflacara.ro ca l-a intalnit pe Aurel la o sala de fitness pe care o frecventau impreuna. Aceasta a marturisit ca ce a atras-o la el a fost seriozitatea lui, o calitate care zice el ca este greu de gasit, scrie wowbiz.ro.

sursa: realitatea.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii