Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:06 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Flanco are un nou director general

ro

26 Aug, 2012 19:18 2427 Marime text

flanco.jpgVioleta Luca este noul director general al retailerul autohton de produse IT&C, electronice şi electrocasnice - Flanco, poziţie deţinută până în prezent de către Adrian Olteanu, a anunţat compania într-un comunicat remis duminică Agerpres.

Numirea Violetei Luca vine la scurt timp după promovarea sa în funcţia de director general executiv adjunct (Deputy CEO).

„Adrian Olteanu este liderul care a revoluţionat retailul electro IT în ultimii ani, iar fără el, Flanco nu ar mai fi existat astăzi. Îl apreciez foarte mult ca manager şi ca prieten şi sunt convins că va avea succes în noile proiecte (...)“, a declarat acţionarul Flanco, Iulian Stanciu.

Acesta a precizat că noul director general are "expertiza şi motivaţia necesară pentru a conduce compania spre noi standarde de performanţă".

Adrian Olteanu are 32 de ani şi a activat în cadrul Flanco timp de 10 ani. El este artizanul singurei reorganizări de succes a unei companii maridin România, preluând funcţia de CEO al Flancoîn 2009,odată cu declanşarea procedurii de insolvenţă. Anterior, Olteanu a preluat funcţiile de Chief Operations Officer şi Deputy CEO.

"Realizările lui Adrian Olteanu în cele 30 luni de mandat ca CEO sunt unice şi spectaculoase în acelaşi timp datorită dimensiunii rezultatelor - Flanco a ieşit din insolvenţă după numai 10 luni de la declanşarea procedurii, cifra de afaceri s-a dublat, cota de piaţă a crescut de mai mult de trei ori, iar pierderile semnificative din trecut au fost transformate în profit", se arată în comunicatul companiei.

Adrian Olteanu are 32 de ani şi a activat în cadrul Flanco timp de 10 ani.

Citeşte întreg articolul aici: http://www.agerpres.ro/media/index.php/economic/item/144121-Violeta-Luca-noul-director-general-al-retailerului-Flanco.html

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii