Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:12 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Flagrant! Poliţist şi în timpul liber

ro

27 May, 2018 11:11 2446 Marime text
Sâmbătă, un poliţist din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, aflat în timpul liber, a prins în flagrant un bărbat, în
vârstă de 31 de ani, imediat după ce acesta a sustras produse dintr-un centru comercial situat pe raza sectorului 4. 

La data de mai sus, în jurul orei 15.00 a.c., un poliţist aflat în timpul liber a observat un bărbat care ie ea în alergare dintr-un supermarket, fiind urmărit de la distanţă de un agent de securitate al societăţii. Poliţistul l-a urmărit şi a reuşit să-l oprească pe bărbat, după care a solicitat sprijin din partea colegilor de la Secţia 16 Poliţie, în vederea clarificării situaţiei de fapt.

Bărbatul, cunoscut cu preocupări de natură infracţională, a fost condus la sediul subunităţii pentru audieri, reţinându-se în sarcina lui comiterea infracţiunii de furt. Prejudiciul creat prin comiterea faptei a fost recuperat şi restituit persoanei în drept. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii