Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:52 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oprescu, despre ancheta DNA „Fiecare răspunde pentru ceea ce face”

ro

06 Sep, 2015 11:58 1478 Marime text
 
Sorin Oprescu a oferit o declaraţie în exclusivitate pentru România TV pe tema unei posibile anchete a DNA pe numele său. Invitat în studio pe 19 iulie, în ziua inaugurării Pasajului Piaţa Presei Libere, Sorin Oprescu a fost întrebat dacă are motive să se teamă de DNA, iar răspunsul său a fost că „nimeni nu are motive să nu se teamă", relatează România TV.

Sorin Oprescu era de părere, în urmă cu o lună şi jumătate, că „fiecare poartă responsabilitatea pentru ceea ce face" în faţa legii şi a DNA. "Nimeni nu are motive să nu se teamă (de DNA, n.r.) pentru că vedem ce vedem la televizor, vedem şi partea de derapaje atunci când acuzi. Activitatea este colectivă în orice fel de structuri, fie că este vorba de o structură instituţională sau privată. Dar responsabilitatea o poartă fiecare pentru ceea ce face", declara Sorin Oprescu, la România TV.

Întrebat dacă există vreun contract semnat sau vreo retrocedare care să nu-i dea pace noaptea, Oprescu a răspuns că nu, întrucât "până în 2008 ce a fost de împărţit s-a împărţit". „Oamenilor din primăre le e frică să mai semneze ceva. Atmosfera generală e de vină, atmosfera de culpabilizare care s-a întins şi, de ce să nu spunem, aplauzele la scenă deschisă ale celorlalţi", adăuga atunci Sorin Oprescu.



Sursa: România TV
Sursa foto: nasul.tv
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii