Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:27 19 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Festivalul Național „Remember Enescu”, în Constanța

ro

26 May, 2015 19:18 859 Marime text
 
Colegiul Național de Arte „Regina Maria” Constanța, în parteneriat cu Fundația Culturală „Remember Enescu” din București, organizează un recital instrumental, duminică, începând cu ora 11.00, în sala „Sergiu Celibidache”.
 
Evenimentul se desfășoară sub egida Festivalului Național „Remember Enescu”, aflat la a XV-a ediție. Colegiul Național de Arte „Regina Maria” se află pe Agenda Festivalului din anul 2006, inițiatorii acestui proiect fiind profesorul Mihaela Tomescu, președinta Fundației „Remember Enescu”, și Daniela Gardon, profesor al colegiului constănțean.
 
Își dau concursul elevi de la Colegiului Național de Muzică „George Enescu” București și Colegiul Național de Arte „Regina Maria” Constanța, tineri instrumentiști laureați la diferite concursuri și olimpiade de profil.
 
În programul de anul acesta se regăsesc piese din repertoriul muzicii românești, compozitori precum George Enescu, Sabin Drăgoi, Constantin Silvestri, Doru Popovici, Martian Negrea, Dumitru Bughici, dar și piese din repertoriul internațional precum E.Grieg, S.Rahmaninov, Stamitz, Mathias-Schmit.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii