Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:24 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Femeie înjunghiată de fostul iubit. Incidentul a avut loc într-un centru de protecţie a victimelor violenţei în familie

ro

21 Mar, 2018 15:51 2152 Marime text
Un bărbat de 43 de ani din Râmnicu Sărat a fost reţinut, marţi, după ce a înjunghiat-o cu un cuţit pe fosta concubină, care era internată la un centru de protecţie a victimelor violenţei în familie.
 
Potrivit unui comunicat al IPJ Buzău transmis miercuri AGERPRES, "poliţişti de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău, în urma activităţilor specifice desfăşurate, au dispus marţi reţinerea unui bărbat în vârstă de 43 de ani, din Râmnicu Sărat".
 
Potrivit unor surse, incidentul a avut loc chiar în sediul centrului de protecţie, unde femeia respectivă ar fi acceptat să se întâlnească cu fostul concubin, de faţă fiind şi membri ai personalului instituţiei. În timpul discuţiilor dintre cei doi, bărbatul a devenit agresiv în limbaj, iar apoi violent, atacând-o pe femeie cu cuţitul.
 

"Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că pe 20 martie a.c., bănuitul ar fi folosit un cuţit în timpul unui conflict spontan pe care l-a avut cu fosta concubină, pe raza municipiului Râmnicu Sărat, rezultând rănirea acesteia", precizează IPJ Buzău.

 
Poliţiştii au dispus măsura reţinerii bărbatului pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracţiunilor de "portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase" şi "lovirea sau alte violenţe" şi urmează ca în funcţie de rezultatul concluziilor medicale privitoare la starea victimei să fie dispuse măsuri legale.
 

"În cauză s-a întocmit dosar penal şi cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău", se mai menţionează în comunicatul IPJ Buzău.

Sursa: AGERPRES
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii