Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:03 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul Constanța a pierdut în faţa formaţiei Pandurii Târgu Jiu

ro

29 Feb, 2016 23:01 1713 Marime text
Pandurii Târgu Jiu a învins FC Viitorul Constanța cu scorul de 3-1 (0-0), în această seară, la Ovidiu. A fost ultimul meci al etapei a 26-a a Ligii I de fotbal și din sezonul regulat.
 
Golurile gorjenilor au fost marcate de Ioan Hora (48), Adrian Ropotan (75) și Filip Mrzljak (84), în timp ce pentru echipa lui Gheorghe Hagi a înscris Florin Tănase (77).
 
Prima repriză a fost dominată teritorial de FC Viitorul, însă oaspeții au deschis scorul imediat după pauză, prin Ioan Hora (48), golgheterul campionatului (13 goluri) marcând cu un șut la colțul lung, după ce a trecut ușor de Ioan Filip. Adrian Ropotan (75) a majorat avantajul echipei Pandurii, după o eroare a lui Dragoș Nedelcu, dar Florin Tănase (77) a redus din diferență cu o lovitură de cap pe spate, la colțul lung. Filip Mrzljak (84) a înscris al treilea gol al oaspeților și a închis conturile după o greșeală a portarului Pecanha.
 
Pandurii s-a impus și în tur, cu scorul de 1-0. FC Viitorul a ratat șansa de a termina sezonul regulat pe locul al doilea.
 
Forma'ia lui Hagi a pierdut ultimele trei meciuri de acasă. Pandurii e neînvinsă în ultimele patru etape, în care a înregistrat două victorii (ambele în deplasare) și două egaluri (ambele acasă). FC Viitorul începe faza play-off cu 23 de puncte, iar Pandurii cu 24 puncte.
 
Arbitru: Adrian Viorel Cojocaru (Galați); arbitri asistenți: Valentin Avram (București), George Florin Neacșu (Câmpulung Muscel); arbitru de rezervă: Andrei Antonie (București)

Observatori: George Ionescu (București) — CCA, Viorel Anghelinei (Galați) — LPF


Sursa foto: Academia Gheorghe Hagi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii