Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:20 19 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Farul a câştigat amicalul cu ACS Performer Constanţa (galerie foto + video)

ro

20 Jul, 2016 22:25 3934 Marime text
FC Farul a câştigat cu 3-0 meciul amical din această seară jucat pe teren propriu cu o formaţie de juniori de la ACS Performer Constanţa, cea care a jucat în sezonul trecut în Liga Elitelor Under-17.

La ACS Performer au evoluat însă şi trei fotbalişti experimentaţi, de la echipa naţională de fotbal pe plajă a României, Ionuţ Florea, Dorel Zaharia şi Marian Măciucă. S-au disputat trei reprize de câte 30 de minute, iar golurile au fost marcate de Mazilu, Bumbac şi Ciochină.

Echipa de start a FC Farul (antrenor, Ion Barbu) a fost: I. Dinu - Băjan, Bumbac, Bârsănel, Stan - D. Popa, Buzdugan, Mândră, Corcoveanu - Pâslaru, Mazilu. Au mai fost folosiţi Persinariu - Roberto, Ţăranu, Brian Fak, Ciută, Cl. Popa, Bolojan, Meleandră, Brânduşă, Tudorache, Beşleagă, Vişan, Stavarache, I. Gheorghe, Ciochină şi Mihalache. „A fost un test destul de util. Am văzut la lucru mulţi jucători noi. Din păcate, unii dintre ei vor pleca, dar vom vedea şi alţii. Cu lotul actual, Farului nu îi e imposibil să facă faţă în Liga a 2-a, dar îi va fi foarte greu. Este o singură serie, cu echipe valoroase, dar vom încerca să ţinem pasul. Mai aştept jucători cu experienţă, să vedem cine va mai veni“, a declarat Ion Barbu. 

ACS Performer (antrenor, Viorel Farcaş) a început meciul cu: Pantiş - Robu, Gânţu, Ştefancu, Terziu - R. Farcaş, I. Florea - Apostolache, Zanfir, Dumitraşcu - D. Zaharia. Printre alţii, au mai jucat Lefter, Caragea, Neghiniţă, Şola, Codescu, Zamfir, Marian şi Măciucă. „Pentru noi, meciul şi-a atins scopul. Suntem în perioada de pregătire, la început. Ne-a folosit că am jucat contra unei formaţii de seniori, ţinând cont că în acest an vom evolua în Liga Elitelor la o categorie mai mare cu un an. Mă bucur de circulaţia balonului, de omogenitatea grupului. Ne-au depăşit la câteva faze individuale, lucru normal, având în vedere că fizic nu suntem la acelaşi nivel cu Farul. Dar toate aceste probleme vor fi puse la punct, iar la începerea campionatului sperăm să fim la înălţime. Am folosit şi trei jucători experimentaţi, ca să le dea puţină încredere copiilor, iar acest lucru s-a văzut în jocul nostru. Băieţii s-au mişcat foarte bine, iar prezenţa celor trei i-a scăpat de tracul cauzat de diferenţa de vârstă faţă de Farul“, a spus şi Viorel Farcaş.   
  
Sursa foto: ZIUA de Constanţa

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii