Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:45 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fashion Show la Tomis Mall

ro

06 Feb, 2014 09:06 1840 Marime text
La Tomis Mall, sarbatorim zilele iubirii si primaverii prin evenimente si campanii speciale.

Astfel, clientii centrului comercial Tomis Mall, ce fac cumparaturi in valoare de minim 50 lei in perioada 13 februarie- 8 martie 2014, pot castiga unul dintre premiile zilnice oferite de catre magazinele partenere : Cityplex, McDonald’s, Spazio Caffe si Pure Jatomi Fitness Constanta. Valideaza bonul de cumparaturi la Info Desk si poti castiga bilete la film, vouchere cu diferite produse sau sedinte de fitness.

In plus, daca vrei sa ai o tinuta speciala de Valentine’ s Day, te invitam la un super Fashion Show cu cei mai talentati si inovativi designeri din Constanta. Pe 13 februarie, incepand cu ora 18 :00, in zona Spazio Caffe- parter, manechinele vor defila pentru Insolito, Best of, Garbo, Vanni Design, D’Arc Bijoux, Glory Box. Domnii se vor putea bucura de tinute marca Marsay.

Coafura si machiajul vor fi asigurate de catre Infinity Hair Studio si Sephora.

Irina Albu, Shopping Manager Tomis Mall, a declarat : ‘ Seria de evenimente pe care o pregatim la Tomis Mall ii va surprinde cu siguranta placut pe toti constantenii ce vor face cumparaturi in mall- ul nostru. Fashion Show- ul organizat de Valentine’s Day este un motiv in plus pentru a ne vizita’.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii