Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:37 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fan al violenţei domestice Primarul PSD Gheorghe Nichita şi-a bătut şi nevasta, şi amanta. Uneori folosea lemne, alteori "bărdiţa de tocat carne"

ro

17 May, 2015 10:16 2041 Marime text
 
Ies la iveală noi amănunte privind caracterul primarului PSD Gheorghe Nichita, acest “James Bond” de Iaşi care îşi urmărea amanta cu ajutorul Poliţiei. Se pare că el are un istoric al violenţei domestice de lungă durată, ce datează de mulţi ani.

Mihai Cozma, fost ofiţer de Securitate şi fost colonel în cadrul Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă al Ministerului de Interne (DGIPI), fostul "Doi şi-un sfert", a povestit că a fost martorul unui episod de violenţă extremă provocat de edilul ieşean în vremea când acesta ocupa funcţia de director general al Regiei Autonome Judeţene de Apă şi Canal din localitate, şi avea o relaţie extraconjugală. Cozma spune că persoana care a fost ţinta furiei primarului “era o femeie deşteaptă, frumoasa şi cu funcţie. În ‘98-’99, s-a complicat cu primarul Nichita. Şi de-acolo, s-a complicat şi mai tare, s-a lăsat cu bătaie până la urmă. Dar nu numai pe ea, a bătut-o şi pe nevasta lui: o dată i-a dat cu un lemn între ochi, o dată cu bărdiţa de tocat carne, în Parcul Copou. Că femeia aflase despre această relaţie neoficială. M-a sunat pe mine să vin s-o salvez, că nu putea să iasă din maşină, o aştepta într-o benzinărie din Păcurari. În ’99 se întâmpla asta”. Dezvăluirile au fost făcute în cadrul unei emisiuni televizate. Fostul ofiţer a mai afirmat cu aceeaşi ocazie că are informaţii şi despre alte femei din trecutul actualului primar de Iaşi care au avut parte de tratamente similare.

În plus, Cozma susţine că detectivul particular tocmit s-o urmărească pe Adina Samson, femeia pe care Nichita a hărţuit-o, bătut-o şi a ameninţat-o cu moartea, a fost plătit, de fapt, în baza unui contract încheiat cu Ştefan Avîrvarei, adjunctul Poliţiei Locale Iaşi, unul dintre angajaţii din sistemul public care au participat activ la acţiunile de filaj. Avocatul Adinei Samson, amanta urmărită de Nichita, cu ajutorul poliţiştilor, a declarat că edilul ieşean s-ar fi jurat în faţa femeii, la Ierusalim, cu mâna pe Sf. Mormânt, că n-o urmăreşte cu Poliţia. “Mai există un SMS, pe care i l-a trimis Nichita, în care-i promite că o face şefa Poliţiei Locale“, a dezvăluit avocatul.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii