Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:28 13 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Expoziția de artă fotografică organizată de Asociația Națională a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere Filiala Mangalia împreună cu Cercul Militar Mangalia

ro

04 May, 2018 15:34 485 Marime text
Asociația Națională a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere Filiala Mangalia împreună cu Cercul Militar Mangalia organizează duminică, 20 mai, ora 11:00, la expoziția de artă fotografică “Mangalia, dragostea mea”, a fotografei Ruxandra Georgescu.

Potrivit organizatorilor, vernisajul, care se va desfășura în Sala Coloanelor a Cercului Militar Mangalia, va fi prezentat de către poeta Emilia Dabu - membră a Uniunii Scriitorilor din România și va avea ca invitat pe pictorul Nicolae Găgeanu.

În cadrul evenimentului vor fi expuse instantanee realizate în Mangalia, de-a lungul a 6 ani de proiect „Mangalia, dragostea mea”.

”Acest proiect fotografic a luat naștere în anul 2012, sub forma unei pagini a unui site de socializare, având ca scop principal promovarea Mangaliei în rândul celor din afara orașului, dar mai ales readucerea lui în atenția propriilor locuitori. În curând, fotografiile vor putea fi văzute și în forma tiparită, dar și povestite, de către autoare. Motto-ul proiectului este: „Recunoaște-ți orașul, doar așa îl vei putea povesti și celor străini de el!”- au precizat organizatorii.

 
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii