Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:14 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Evenimentele se ţin lanţ la Tomis Mall Constănţenii aşteptaţi cu mai multe surprize

ro

12 Feb, 2014 14:23 1499 Marime text
Incet, incet, dar sigur, ne apropiem de primavara si de zilele iubirii la Tomis Mall. Lunile februarie si martie sunt dedicate sensibilitatii, frumusetii si iubirii.

Evenimentele se tin lant, astfel incat toti clientii centrului comercial Tomis Mall sa se bucure de evenimente speciale, atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari, dar si de premii surpriza.

Pe 13 februarie, constantenii sunt invitati la un Fashion Show special cu designeri constanteni, incepand cu ora 18, la parter in zona Spazio Caffe . Cele mai speciale si in voga tinute vor fi prezentate atat pentru doamne cat si pentru domni. In plus- ultimele tendinte in coafura si machiaje vor fi puse in evidenta de catre Infinity Studio. De Valentine’ s Day, pe 14 februarie, Iuliana Puschila, una dintre vocile de aur ale Romaniei, va concerta tot de la ora 18, la etajul III.
Si pentru ca noi iubim si romaneste- sarbatorim ziua Iubirii la romani- de Dragobete, pe 23 februarie printr- un concert special cu traditii romanesti. Ca de obicei, scena va fi amplasata la etajul III, iar concertul va incepe la ora 18.

Zilele Primaverii sunt dedicate in special copiilor ce vor putea participa la ateliere de creatie pe 1 si 8 martie, incepand cu ora 11. Prichindeii vor deslusi arta realizarii martisoarelor si vor realiza si felicitari de ziua Mamei la magazinul Pictor.

Seria concertelor continua pe 1 martie, de la ora 18, cand „Vestitorii Primaverii” ne vor incanta cu glasuri cristaline, iar pe 8 martie, la aceeasi ora, trupa KR’EM va concerta special pentru doamne si domnisoare, la etajul III.

Irina Albu, Shopping Manager Tomis Mall, a declarat: „Zilele Iubirii si Primaverii sunt sarbatorite la Tomis Mall printr- o serie de evenimente si campanii, care credem noi, ii vor surprinde placut pe constantenii ce vor face cumparaturi”.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii