Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:45 14 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eugen Teodorovici, anunț de ultimă oră - ”Se măresc pensiile cu 10% de la 1 iulie"

ro

24 May, 2018 22:05 1592 Marime text
Eugen Teodorovici a declarat în această seară la Antena 3 că nu sunt probleme în privinţa plăţii pensiilor şi salariilor pentru că sunt bani până la sfârșitul anului. Totodată, ministrul a declarat că pensiile se vor mări cu 10% de la 1 iulie.
 

"Sunt bani şi vor fi până la final de an pentru pensii şi salarii. Noi ne uităm foarte atent pe fiecare cifră - avem datele preliminare, vor fi mâine postate pe site-ul MFP, pentru că atunci este termenul legal - şi datele arată că suntem în graficul pe care l-am avut încă de la început de an, grafic pe baza căruia noi am şi estimat şi am aprobat în Parlament bugetul pe 2018. Pot să fie fluctuaţii, când în zona de TVA, în zona de accize, în zone diferite, dar, per total, în acest an vom fi aşa cum ne-am angajat pe planul de încasări şi nu numai", a declarat Teodorovici, la Antena 3.


"Pentru fiecare măsură pe care am avut-o pentru acest an impactul bugetar a fost prevăzut în acest an în buget. Tot ce s-a prevăzut în acest an se va realiza. Se măresc pensiile cu 10% de la 1 iulie", a precizat Teodorovici, subliniid că "nu sunt şi nu vor fi probleme nici cu pensiile şi nici cu salariile".
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii