Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:25 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elevii Colegiului Constantin Brătescu, la Festivalul Interanațional al Școlilor Europene

ro

23 Apr, 2013 18:50 2013 Marime text
Echipa Colegiului Național Pedagogic Constantin Brătescu, alcătuită din elevii Dumitrana Teodora Lupu, Miruna Buzoi, Ana Barbu și Andreea Ciobotaru, coordonați de directorul instituției, prof. Anamaria Ciobotaru, va participa in perioada 1-5.05.2013 la Festivalul Interanțional al Școlilor Europene de la Montecatini Terme, Italia.

            Echipa Colegiului participă la secțiunea videoclip. Elevii au trimis spre evaluare, în Italia, filmul de scurt metraj - Acolo este mama, relaizat pe tema concursului: Relația dintre Școală – Sport –Sănătate.  Filmările au fost realizate atât în Colegiu cât și în diferite locații ale orașului Constanța.
            Festivalul Internațional al Școlilor Europene se află la a treia ediție, având două secțiuni: sport și videoclip. Annual, la acest festival participă elevi din peste 1000 de școli din Uniunea Europeană.

            Programul festivalului mai cuprinde și organizarea unei mese rotunde pe tema Importanței comunicării elevilor prin schimburi de experiențe între școli, filme de prezentare ale școlilor participante,  precum și vizite în orașele Vinci – locul de naștere al celebrului Leonardo Da Vinci și Florența.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • gabriela antal 06 May, 2013 04:41 FELICITARI COLEGIULUI CTIN BRATESCU DIN CONSTANTA.