Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:09 19 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elev al Colegiului Național de Arte „Regina Maria”, premiat la Festivalul Internațional de Teatru, Muzică și Dans pentru Copii şi Tineri „Neghiniţă”

ro

30 Nov, 2018 09:33 1822 Marime text
Colegiul Național de Arte „Regina Maria” îşi confirmă, din nou, statutul de instituţie culturală de elită, elevii săi obținând rezultate remarcabile, îmbunătăţind palmaresul şcolii.

Sâmbătă, 24 noiembrie 2018, a avut loc, la Bacău, Festivalul Internațional de Teatru, Muzică și Dans pentru Copii şi Tineri „Neghiniţă”. Evenimentul, ajuns la ediţia a IX-a, a fost organizat de Fundația Teatrală „Neghiniță” şi Consiliul Judeţean Bacău. La secţiunea de teatru, pe lângă colegii de la liceu, de la secţia Arta Actorului, care s-au întors victorioşi, a participat şi elevul Irimia Bogdan Mihai, de la clasa a V-a D.

Acesta a reuşit să convingă prin talentul său nu doar publicul, ci şi juriul, care i-a acordat premiul I. Deşi studiază muzica, Irimia Bogdan este pasionat şi de actorie, participând la concursuri de acest gen şi obţinând până acum numeroase premii. Acesta a interpretat un moment intitulat „Duhul din lampă”, inspirat din basmul „Aladin şi lampa fermecată”, sub îndrumarea doamnei profesoare Pindic Doiniţa.                      
                                                         
Juriul a fost format din personalităţi culturale precum: Adriana Trandafir - actriţă a Teatrului „Constantin Tănase” şi profesor la Universitatea „Hyperion” din Bucureşti, Florina Găzdaru - actriţă la Teatrul „George Bacovia” din Bacău şi Ionel Tanasă - actor, regizor şi preşedintele Fundaţiei Teatrale „Neghiniţă” din Bacău.
           
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii