Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:56 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elena Udrea, atac la adresa șefei DNA

ro

25 Mar, 2015 13:06 1794 Marime text
Într-o postare făcută în urmă cu scurt timp pe pagina sa de Facebook, fostul ministru Elena Udrea, care se află în aceste momente în stare de arest preventiv, a transmis, prin intermediul echipei sale de comunicare, un atac dur la adresa la adresa șefei DNA, Laura Codruța Kovesi. Fostul ministru precizează faptul că „oamenii lui Kovesi” disting între denunțătorii buni și cei răi „în funcție de victima pe care și-au ales-o, de omul pe care vor să îl vadă după gratii”.

„Când DNA-ul lui Koveşi lasă în libertate hoţii

S-a mai scris despre «denunţătorii buni şi denunţătorii răi» pe această pagină de Facebook. «Denunţătorul bun» nu numai că nu merge la WC în celulă, dar nu este nici acuzat şi rămâne şi cu banii furaţi. Uitaţi-vă la Florică şi Pescariu. Şi vor mai fi şi alţii.

Cum disting oamenii lui Koveşi între denunţătorii buni şi cei răi? Răspuns: În funcţie de victima pe care şi-au ales-o, de omul pe care vor să-l vadă după gratii.

Exemplu: patru oameni fură şi DNA are ţintă doar pe unul dintre ei. Ce se întâmplă atunci? Îi cheamă pe ceilalţi trei să declare împotriva celui pe care şi l-au ales drept trofeu şi-i fac scăpaţi pe ceilalţi. Chiar dacă ei nu ar trebui să beneficieze de rigorile pozitive ale legii. Florică şi Pescariu au fost iniţiatorii unui grup infracţional organizat.

Cine a fost ţintă în dosarul Microsoft? Dorin Cocoş! Şi asta pentru că era soţul Elenei Udrea şi trebuia neapărat să se ajungă la ea. Aţi mai văzut pe altcineva arestat în plină campanie în afară de Cocoş şi Pinalti? Răspuns: NU. Şi asta în ciuda faptului că în dosar sunt implicaţi 9 miniştri, zeci de oameni de afaceri şi oficiali guvernamentali, ba chiar şi ambasadori străini.

Ce este interesant este că denunţătorii au un element comun în persoana avocatului. Vorbim de Rareş Dan, fiul fostului general de securitate Gheorghe Dan, un fel de mentor al lui Florian Coldea. Cum preia Rareş Dan un caz, cum DNA-ul îi face scăpaţi clienţii. Aceste lucruri se pot verifica şi îndemn presa de bună-credinţă să o facă.

În curând, probabil la el vor apela şi denunţătorii din «Gala Bute». Să nu mire pe nimeni dacă toţi cei care au declarat împotriva mea, deşi şi-au recunoscut vina şi comiterea unor infracţiuni de corupţie, vor fi liberi, exoneraţi de orice vină şi săltaţi pe braţe ca adevăraţi eroi naţionali.

Nu aşa se înfăptuieşte Justiţia sau dreptatea şi nu aşa vom afla adevărul.

PS 1. Dosarul Microsoft a apărut în iulie, iar Pescariu şi Florică au făcut declaraţii în august. Nu trebuiau să beneficieze de «spălarea păcatelor» – nu au făcut denunţurile înainte de pornirea acţiunii penale.
PS 2. Ar fi de interes să se verifice cum procurorii (care sunt asistenţi ai doamnei Koveşi) au negociat imunitate pentru Stelian Gheorghe în dosarul Microsoft care se extinde şi asupra Anei Maria Topoliceanu în dosarul «Gala Bute». ‪#‎AdevărulFărăCătuşe‬ Echipa de comunicare“, se arată pe pagina de Facebook a Elenei Udrea.


Sursa: Facebook
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii