Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:37 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elena Udrea a ieşit de la Înalta Curte „Am făcut multe greşeli ca om politic. Îmi reproşez multe“

ro

25 Feb, 2015 09:49 1283 Marime text
Elena Udrea a plecat de la ICCJ, unde a făcut declaraţii, cu ochii în lacrimi, despre situaţia sa, şi a spus că va aştepta acasă decizia instanţei privind arestarea preventivă cerută de procurorii DNA în dosarul Gala Bute", precizând că ştia că Dorin Cocoş a finanţat campaniile PDL.

Udrea a precizat: „Dacă în calitate de om politic am făcut multe greșeli, ca ministru am fost un ministru bun. Îmi reproşez multe, dar ce mai contează?“

Elena Udrea a declarat că avea cunoştinţă de faptul că fostul soţ, omul de afaceri Dorin Cocoş, a finanţat campaniile electorale ale PDL.

„Ştiam că Dorin Cocoş finanţa campaniile PDL-ului. Aşa se finanţează campaniile electorale în România. Întrebaţi-i pe domnul Ponta, pe domnul Iohannis, şi ei au făcut la fel", a declarat Elena Udrea la ieşirea de la ÎCCJ.

Udrea a mai spus că este mândră de ceea ce a făcut ca ministru şi că „are curajul sa spună ceea ce alţii nu au spus".

„Eu sunt mândră de ceea ce am realizat ca ministru. Îmi pare rău că astăzi lucrurile acesta sunt puse sub semnul întrebării din cauza unora care nu au reușit să înțeleagă care a fost rolul lor în acest minister. Este trist că lucrurile pe care le-ai făcut cu bună credința sunt puse sub semnul întrebării de oamenii care au fost acolo.“, a precizat deputatul.

De asemenea, Udrea a vorbit şi despre fostul preşedinte Traian Băsescu despre care a precizat „Nu pot să spun cum m-a încurajat fostul preşedinte. Traian Băsescu nu poate fi subiect de denunţ“.

Însă, deputatul este „dezamăgit de mulţi“.

„Sunt dezamăgită că o mulțime de oameni nu au curajul să-și asume lucrurile pe care le-au făcut. O mulțime de bărbați afirmă acum că nici nu respirau dacă nu-i lăsa Elena Udrea. Am spus public când eram ministru să meargă la DNA dacă cineva invocă numele meu, dacă cineva le cere ceva. Aveam informații că se întâmplă lucrul acesta în general“, a adăugat Elena Udrea.

„Cei cu caracterul slab sunt tentați să facă denunțuri frauduloase ca să scape de arest. Pe de altă parte, după ce stai trei luni în arest, și caracterele mai puternice ajung să se înmoaie, să mintă. Sunt denunțuri frauduloase, mincinoase, ca să scape. Sunt convinsă că în față judecătorilor așa ceva nu ține, trebuie și alte probe“, a mai precizat deputatul PMP.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii