Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:53 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Echipa României la „Invictus Games Toronto 2017“. Videoteleconferință cu militarii răniți în misiuni

ro

07 Oct, 2016 14:17 2330 Marime text
Ministrul apărării naționale, Mihnea Motoc, și șeful Statului Major General, general Nicolae Ciucă, vor avea luni, de la ora 12.30, la sediul MApN, o videoteleconferință cu militarii răniți în misiuni interne sau internaționale pentru a-i invita să facă parte din echipa României la „Invictus Games Toronto 2017".

Videoteleconferința se va desfășura în București și alte cinci garnizoane (Cluj-Napoca - Comandamentul Diviziei 4 Infanterie, Buzău - Comandamentul Diviziei 2 Infanterie, Brașov - Comandamentul Brigăzii 2 Vânători de Munte, Craiova - Comandamentul Brigăzii 2 Infanterie și Constanța - Comandamentul Flotei).

În cadrul proiectului, vor fi încurajaţi să facă parte din „Invictus Team România” cât mai mulţi militari, indiferent de tipul de dizabilitate pe care o au, dar şi familiile acestora, care le vor putea fi alături atât pe timpul pregătirii şi antrenamentelor, cât şi în timpul competiţiei din Canada.

Conducerea MApN va prezenta militarilor răniți o informare privind conținutul și specificul evenimentului, precum  și principalele etape de parcurs în vederea pregătirii și participării la competiție. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii