Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:01 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două persoane au decedat ITM Constanța, despre două accidente de muncă mortale, produse în această săptămână

ro

07 Mar, 2019 13:27 3660 Marime text

Pe data de 5 și 6 martie, la socitățile Georgiana & Alina SRL și Milmar Strong SRL s-au produs două accidente mortale de muncă.

În data de 05.03.2019 ora 22:00 la SC Georgiana & Alina SRL a avut loc un eveniment soldat cu decesul unui angajat. Marian I. de 40 de ani, la efectuarea manevrei de verificare a pernei de aer de la autobuz, a fost lovit de o piesa de la perna de aer. Victima a decedat in drum spre spital.  
 
În data de 06.03.2019, ora 18:45 la SC Milmar Strong SRL a avut loc un eveniment soldat cu decesul unui angajat. MARIN C, de 59 de ani, la sfărșitul programului de lucru, a fost gasit in stare de inconstient în vestiar, de către un coleg. A fost anuntat Serviciul de Urgenta 112, cadrele medicale sosite au acordat ingrijiri medicale, dar acesta nu a raspuns manevrelor de resuscitare si a decedat.
 
Ambele evenimente se cercetează de către ITM Constanța, fiind desemnați inspectori de muncă pentru efectuarea cercetarilor. În baza constatarilor efectuate de acesta, declarațiilor martorilor și a documentelor preluate de la societate vor fi stabilite împrejurările și cauzele care au condus la producerea evenimentului, precum și reglementarile legale încălcate și, pe cale de consecință, răspunderile și măsurile ce se impun a fi luate pentru prevenirea altor cazuri similare.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii