Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:43 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dosar penal pentru capturarea unui monstru al apelor (VIDEO)

ro

23 Oct, 2012 21:21 1691 Marime text
Un morun de aproximativ 150 de kilograme a fost recuperat de poliţiştii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Constanţa, de la mai multe persoane care l-au capturat din Dunăre. Peştele a fost eliberat de autorităţi în apa fluviului, după acomodarea cu mediul acvatic.

Luni, poliţiştii, împreună cu lucrătorii Agenţiei Naţionale pentru Pescuit şi Acvacultura şi Gărzii de Mediu i-au identificat pe Nicolae D. (74 ani) şi pe Ionel G. (30 ani), ambii din localitatea Vadu Oii, judeţul Constanta, pescari autorizaţi, care au capturat un morun, în greutate de aproximativ 150 de kilograme.

După capturare, peştele a fost transportat de Ionel G., cu ajutorul Elenei G. (23 ani) şi al lui Florin G. (25 ani), cu maşina celui din urmă, la domiciliul unui bărbat de 40 de ani, din localitatea Vadu Oii. De acolo a fost preluat şi eliberat de autorităţi în apa fluviului.

Cei implicaţi au dosar penal, iar poliţiştii îi cercetează pentru braconaj piscicol. De asemenea, au fost ridicate autoturismul implicat, şase setci, din fir textil, cu lungimea totala de 180 metri şi ambarcaţiunea de pescuit.

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii