Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:27 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dosar DIICOT. Peste 70 de persoane audiate

ro

23 Mar, 2016 12:30 2367 Marime text
 
O grupare infracţională specializată în trafic de substanţe psihoactive a fost destructurată de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) şi procurorii DIICOT.
 
Au avut loc mai multe percheziţii în judeţele Alba, Cluj şi Hunedoara, pentru destructurarea unei grupări infracţionale specializate în operaţiuni ilegale cu substanţe cu efecte psihoactive. Liderii grupării sunt doi tineri din Alba Iulia. Substanţele au fost comercializate inclusiv unor adolescenţi, unii dintre consumatori fiind şi internaţi în spital.

S-a reţinut că membrii grupului infracţional au procurat din Spania materia primă folosită la fabricarea substanţelor interzise, iar ulterior le-au  preparat, în mod artizanal, într-un laborator improvizat.

Cu ocazia cercetărilor efectuate în cauză a fost găsită şi ridicată cantitatea de aproximativ 2 kilograme de substanţe folosită pentru obținerea produselor finite şi care urma să fie comercializată consumatorilor  de pe raza judeţelelor Alba, Cluj şi Hunedoara.
 
74 de persoane, atât martori, cât şi suspecţi, vor fi aduse la audieri.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii