Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:07 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dorinţa Elenei Udrea de a-şi redecora celula a ajuns şi în presa străină

ro

27 Feb, 2015 08:40 1087 Marime text
Dorinţa Elenei Udrea de a-şi zugrăvi celula din arestul Poliţiei Capitalei a fost preluată şi de presa străină. Jurnaliştii de la The Telegraph scriu că fosta şefă PMP s-a oferit să redecoreze din banii proprii celula „îngrozitoare" în care se află închisă, potrivit România TV.

The Telegraph scrie că pe vremea când a fost ministrul Turismului, Elena Udrea avea o reputaţie de femeie cu „gusturi fine" ce are o „slăbiciune pentru hainele elegante". Acum, fosta şefă PMP vrea ca „pereţii celulei să fie tapetaţi,  caloriferele şi bările vopsite, iar mobila schimbată", notează jurnaliştii britanici, citaţi de România TV.

Totodată, The Telegraph relatează despre faptul că la nici două zile de când a ajuns în spatele gratiilor, fosta şefă PMP a fost „atât de nemulţumită" de condiţiile din arest încât a depus o cerere la reprezentanţii închisorii pentru a cere redecorarea celulei sale din banii proprii, dar şi curăţarea toaletei.

În plus, jurnaliştii britanici îl pomenesc şi pe avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, care a declarat presei că celula în care stă deputatul „este inumană, înjositoare, iar condiţiile din arest seamănă cu cele din lagărele de concentrare".

Fosta şefă PMP a primit însă o veste proastă. Conducerea Arestului Poliţiei Capitalei i-a respins cererea de renovare a celulei în care stă. Ea trebuie să doarmă în continuare în paturi din fier suprapuse şi să facă duş într-o baie fără uşă. Elena Udrea s-a plâns chiar de la tribuna Parlamentului de condiţiile precare din arest.


Sursa: România TV
Sursa foto: b365.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii