Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:39 13 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Donează sânge, salvează o viaţă! Centrul de Transfuzii din Constanţa, deschis şi sâmbătă

ro

04 Oct, 2016 00:16 2126 Marime text
Reprezentanţii Centrului Regional de Transfuzii Sanguine din Constanţa anunţă că îşi prelungeşte programul cu o zi, sâmbătă, 15 octombrie, pentru a veni în sprijinul celor care vor să doneze, însă nu o pot face în zilele lucrătoare.

Centrul de transfuzii va fi deschis pe 15 octombrie, între orele 09:00-13:30.

„Solicitările de sânge şi componente sanguine ale spitalelor din judeţul Constanţa, dar şi din Bucureşti sunt în creştere, dar numărul donatorilor se menţine în aceasta perioadă la un nivel insuficient, comparativ cu cererile“, se arată într-un comunicat al Centrului de Transfuzii.

Pacienţi cu boli grave, copii şi adulţi, au nevoie de tratament transfuzional; fără ajutorul donatorilor de sânge, nu li se poate asigura acest tratament.

„Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanţa dispune de toate materialele necesare activităţii medicale, echipa depune eforturi lucrând în weekend-uri, dar fără contribuţia dumneavoastră, a oamenilor sănătoşi dornici să ajute donând sânge, eforturile noastre nu îşi ating obiectivul. Vă rugăm să nu ignoraţi acest apel şi să luaţi în considerare oportunitatea de a oferi unui necunoscut o oră din sâmbăta dumneavoastră liberă, devenind donator de sânge“, mai spun reprezentanţii Centrului de Transfuzii. 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii