Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:18 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiune a jandarmilor constănțeni. „Donează sânge, salvează o viaţă! Vino alături de noi!”

ro

09 Jun, 2021 09:37 1274 Marime text
  • ​Acest demers este prilejuit de Ziua Internaţională a Donatorilor de Sânge, ce se aniversează în fiecare an, în data de 14 iunie.
În perioada 07-14 iunie ac.,  peste 60 de jandarmi ai Grupării Mobile Constanța vor fi prezenţi la Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanţa pentru a dona sânge  în scopul completării rezervelor sau pentru ajutorarea victimelor unor accidente, fiind a doua acţiune organizată în acest an.

Acest demers este prilejuit de Ziua Internaţională a Donatorilor de Sânge, ce se aniversează în fiecare an, în data de 14 iunie.
 
Jandarmii constănţeni, în colaborare cu Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanţa, organizează periodic acţiuni al căror obiectiv îl constituie refacerea rezervelor sanguine atât de necesare salvării de vieţi omeneşti. 

Şi în anii precedenţi, oamenii legii s-au implicat în activităţi de donare de sânge, astfel încât la nivelul instituţiei acest gest a devenit o tradiţie.

În medie, din anul 2008, unul din şase jandarmi constănțeni a donat sânge pentru persoanele aflate în suferinţă, astfel încât, la nivelul instituţiei, s-a creat o tradiţie în ceea ce priveşte acest demers.
 

„Lansăm un îndemn pentru toţi membrii comunităţii, să se alăture prin voluntariat acestor acţiuni umanitare, în scopul acordării unui real ajutor persoanelor aflate în dificultate. Prin astfel de acţiuni, dorim să sprijinim recrutarea de noi donatori din rândurile constănţenilor şi fidelizarea celor care au mai donat. Este, în fond, un gest firesc, de normalitate”, menționează Gruparea de Jandarmi Mobilă Constanța. 

Sursă foto: Gruparea de Jandarmi Mobilă Constanța 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii