Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:40 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmii tulceni și constănțeni au participat la acțiunea „Donează sânge! Salvează o viață!”

ro

07 Oct, 2021 10:59 1318 Marime text
  • Acțiune de donare de sânge a jandarmilor din cadrul Inspectoratul de Jandarmi Județean Tulcea.
Jandarmii tulceni au desfășurat, în cadrul campaniei naționale „Donează sânge! Salvează o viață!” o acțiune de donare de sânge, cu scopul de a aduce o speranță pacienților cu boli grave.

Ce spun reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea

Astăzi, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea au desfășurat o acțiune de donare de sânge. 

Activitatea face parte din campania națională „Donează sânge! Salvează o viață!”, organizată de Jandarmeria Română în colaborare cu Patriarhia Română și se desfășoară în perioada 07-08 octombrie 2021.
 
Jandarmii au fost prezenți încă de la prima oră a dimineții la Centrul de Transfuzii Sanguine Tulcea, cu scopul de a aduce o speranță pacienților cu boli grave aflați în suferință și care au nevoie de noi, cei din jur.
 
Pentru că lipsa de sânge se resimte în această perioadă și având în vedere condițiile actuale, dorim să dăm un exemplu cetățenilor, încurajând acest gest care aduce beneficii atât pentru sănătatea celui care donează, cât și pentru comunitate.
 
Donează și tu!
 
Donează sânge pentru viață!

Și jandarmii constănțeni au făcut parte din acțiunea de donare de sânge. Şi în anii precedenţi, oamenii legii s-au implicat în activităţi de donare de sânge, astfel încât la nivelul instituţiei acest gest a devenit o tradiţie.

Ce spun reprezentanții Grupării de Jandarmi Mobilă „TOMIS” Constanţa

În perioada 07-08 octombrie ac., jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Tomis  Constanța vor fi prezenţi la Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanţa pentru a dona sânge în scopul completării rezervelor sau pentru ajutorarea persoanelor care au nevoie de transfuzie de sânge.

Jandarmii constănţeni în colaborare cu Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanţa organizează periodic acţiuni al căror obiectiv îl constituie refacerea rezervelor sanguine atât de necesare salvării de vieţi omeneşti.  Şi în anii precedenţi, oamenii legii s-au implicat  în activităţi de donare de sânge, astfel încât la nivelul instituţiei acest gest a devenit o tradiţie.

Lansăm un îndemn pentru toţi membrii comunităţii, să se alăture prin voluntariat acestor acţiuni umanitare, în scopul acordării unui real ajutor persoanelor aflate în dificultate.
        
Sursă foto: Inspectoratul de Jandarmi Județean Tulcea, Gruparea de Jandarmi Mobilă „TOMIS” Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii