Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:41 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Documente contrafăcute Marinari “ falşi” în Portul Constanţa

ro

28 Jul, 2014 10:20 1793 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat trei cetăţeni ghanezi, membri ai echipajului unei nave sub pavilion Insulele Cook, care au prezentat la controlul de frontieră carnete de marinar false.
 
La sfârşitul săptămânii trecute, în urma controlului de frontieră efectuat asupra unei nave sub pavilion Insulele Cook, sosită din direcţia Algeria, au fost descoperite trei carnete de marinar care nu îndeplineau condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind contrafăcute, transmite Biroul de presă al Gărzii de Coastă.
 
În urma verificărilor a fost stabilit faptul că respectivele carnete de marinar, ce purtau însemnele statului Ghana, sunt false şi aparţin unor membri de echipaj, cetăţeni ghanezi, cu vârste între 35 şi 55 ani, încadraţi pe funcţii de marinar.
 
Cei trei cetăţeni ghanezi au declarat faptul că şi-au procurat carnetele de marinar în ţara natală fără a cunoaşte faptul că acestea sunt falsificate. Poliţiştii de frontieră au întocmit actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de „uz de fals”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii