Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:26 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Directorul“ unei bănci din Constanţa a fost condamnat la aproape 11 ani de puşcărie

ro

31 Mar, 2016 11:57 3195 Marime text
Două persoane trimise în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au fost condamnate de magistraţii Judecătoriei Constanţa pentru că ar fi înşelat mai multe persoane prin metoda câştigării unui premiu.
 
 Într-un caz, poliţiştii din Constanţa au fost sesizaţi de către o femeie, în vârstă de 71 de ani, despre faptul că a fost determinată să plătească suma de 21.000 de lei către o persoană care s-a recomandat a fi reprezentantul unei televiziuni şi, pentru a intra în posesia unui premiu oferit de o societate de telecomunicaţii, trebuie să trimită prin transfer bancar suma respectivă.
 
O altă situaţie: unul dintre inculpaţi s-a prezentat în mod fals ca fiind directorul unei instituţii bancare din Constanţa. Astfel, ar fi obţinut în mod injust de la persoana vătămată M. S. suma de 500 de lei, 250 de euro, precum şi valoarea codurilor de reîncărcare a două cartele telefonice, în cuantum de 20 de euro.
 
Procesul celor doi s-a desăşurat la Judecătoria Constanţa, instanţă care a dispus ca un inculpat să execute pedeapsa de aproape 11 ani. Celălalt inculpat a primit o pedeapsă mult mai blândă, respectiv doi ani şi trei luni de închisoare cu suspendare sub supraveghere.
 
Decizia Judecătoriei Constanta nu este definitivă.

Sursa foto: various-topic.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii