Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:55 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Descoperire macabră la marginea unei păduri de lângă Lacul Sărat, Brăila

ro

03 Oct, 2014 09:00 1821 Marime text
Trupul unei femei ucise şi incendiate a fost găsit de câţiva localnici lângă staţiunea Lacu Sărat, din judeţul Brăila. Oamenii legii au fost şi ei şocaţi. Aceştia spun că femeia avea în jur de 40 de ani şi dispăruse de acasă în urmă cu două săptămâni.
 
Cadavrul unei femei, în vârstă de aproximativ 40 de ani, a fost găsit joi după-amiază, de câţiva localnici care căutau vreascuri prin pădurea de la marginea DN 2B, aceştia anunţând Poliţia prin 112. Poliţiştii sosiţi la faţa locului au rămas îngroziţi. Trupul neînsufleţit era ars, iar piciorul stâng era devorat de câini. Femeia a intrat în rigor mortis în poziţia "răstignitului", aşa cum este denumită de criminalişti, informează rtv.net.
 
Din informaţiile obţinute de jurnaliştii de la Infobraila, femeia a fost ucisă în urmă cu mai puţin de două săptămâni, iar poziţia în care a fost găsită indică faptul că această ar fi fost incendiată la puţin timp după ce a fost lăsată fără suflare. Deşi nu a fost carbonizat, cadavrul avea arsuri de gradul IV. Surse din rândul anchetatorilor au declarat că "mai mult că sigur" femeia a fost ştrangulată.
 
Sursa: rtv.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii