Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:04 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Descinderi în mai multe judeţe din ţară. Persoane bănuite de infracţiuni prin metoda "accidentul", conduse la audieri

ro

18 Apr, 2018 09:42 1316 Marime text
La această oră, polițiștii din Prahova efectuează 11 percheziții la persoane bănuite de înșelăciuni prin metoda ”accidentul”. Prejudiciul este estimat la aproximativ 200.000 de lei.
 
La data de 18 aprilie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Prahova și cei ai Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române efectuează 11 percheziții la persoane bănuite de comiterea mai multor înșelăciuni. Descinderile au loc în județele Prahova, Brăila, Dâmbovița, Vrancea și Iași, la activități participând și jandarmi.
 
Din cercetări a rezultat că, în perioada februarie-aprilie 2018, cei în cauză ar fi determinat părțile vătămate să le remită sume de bani, sub pretextul faptului că persoane apropiate ar fi provocat accidente rutiere grave, banii fiind necesari pentru acoperirea unor intervenții medicale de urgență sau pentru unele servicii de procedură judiciară.
 
Astfel, până la acest moment, au fost identificate 13 persoane vătămate, domiciliate în județele Prahova, Arad, Hunedoara, Iași și Timiș, care ar fi înmânat celor implicați sume cuprinse între 5.000 și 50.000 de lei.
 
10 mandate de aducere vor fi puse în aplicare, persoanele depistate urmând să fie conduse la audieri.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii