Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:06 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Delegație de procurori din Serbia, în vizită la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie din România

ro

25 Sep, 2018 17:38 1932 Marime text
Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie informează că în cursul zilei de 24 septembrie 2018, procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Augustin Lazăr, a primit vizita unei delegaţii de procurori din Serbia, condusă de Miljko Radisavljevic, procuror general adjunct al Serbiei.

”Vizita de studiu s-a desfăşurat în cadrul proiectului "Combaterea Crimei Organizate în vestul Balcanilor", fiind organizată de Centrul de Cooperare Judiciară Internaţională (CILC), cu sediul la Haga, în Olanda.

Cuvântul de deschidere a fost rostit de procurorul general, domnul Augustin Lazăr, în cadrul întâlnirii fiind realizată o prezentare generală a sistemului de drept din România, precum şi modul de organizare, activitatea şi competenţa Ministerului Public.

Alte teme abordate au fost drepturile de proprietate intelectuală şi cooperarea judiciară internaţională” a transmis Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie .


Vizita la sediul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a avut şi o importantă componentă interactivă, procurorii sârbi adresând întrebări procurorilor români cu privire la temele discutate.

”Menţionăm că tot în cursul zilei de ieri delegaţia din Serbia a avut o întâlnire şi cu reprezentanţi ai Direcţiei Naţionale Anticorupţie, iar în cursul zilei de astăzi au efectuat o vizită şi la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism” - a mai transmis Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii