Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:10 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De ce au vizitat polițiștii constănțeni unitățile de cazare din Mamaia și Năvodari (galerie foto)

ro

04 Jul, 2018 11:26 2909 Marime text

În data de 3 iulie a.c., polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat activități informativ-preventive printe administratorii unităților de cazare din stațiunia Mamaia și oraș Năvodari.
 

Astfel, polițiștii constănțeni le-au oferit atât administratorilor unităților de cazare, cât și angajaților din cadrul acestora, recomandări privind modul în care pot fi prevenite infracțiunile contra patrimoniului, fiind sfătuiți asupra adoptării unor măsuri de sigurană pentru prevenirea furturilor din camerele de hotel și din autoturisme.

Pe parcursul activității, polițiștii au afișat pliante, cu sfaturi și recomandări preventive, la recepțiile unităților de cazare, mesaje adresate turiștilor cu care administratorii și personalul hotelurilor vor interacționa pe perioada sezonului estival, în vederea prevenirii furturilor din camerele de hotel și din autoturisme.
 
Pentru o vacanță fără evenimente neplăcute, polițiștii recomandă turiștilor:

Să vă asigurați că ușile și ferestrele camerelor în care vă petreceți vacanța sunt încuiate, iar depozitarea lucrurilor de valoare și a banilor se face în locuri sigure.

Totodată, turiștii sunt sfătuiți să parcheze autoturismele în locuri special amenajate şi iluminate corespunzător, să se asigure că portierele și geamurile sunt încuiate la momentul părăsirii acestora și să nu lase bunuri de valoare în interior.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii