Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:32 29 02 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De ce a fost comisarul şef de poliție Aurelian Zaheu, sâmbătă, la IPJ Constanța

ro

16 May, 2016 06:16 4247 Marime text
Sâmbătă, 14 mai 2016, în sala de şedinţe a Inspectoratului Județean de Poliție Constanța a avut loc Adunarea Generală a ANCMR-MAI judeţul Constanţa, cu ocazia aniversării a 25 de ani de la înfiinţarea asociaţiei.
 
La adunare a fost prezent prefectul județului Constanța Adrian Viorel Nicolaescu, împuternicitul la comanda IPJ Constanța, comisarul șef Adrian Rapotan, dar și comisarul şef de poliţie Aurelian Zaheu, fost comandant al IPJ Constanța.
În prezenţa rerezentanţilor asociațiilor cadrelor în rezervă şi în retragere din judeţul Constanţa s-a prezentat darea de seamă pentru anul 2015 şi proiectul de activităţi pentru anul 2016.
Au fost acordate diplome de merit membrilor asociaţiei care au contribuit la activitatea asociației, şi diplome de excelenţă, reprezentanţilor autorităţilor locale şi ai asociaţiilor care au sprijinit activitatea ANCMR -MAI în cei 25 de ani de existenţă.
Din partea Asociaţiei Naţionale Cultul Eroilor "Regina Maria"Filiala Constanţa a participat colonelul (r) Remus Macovei care a urat mult succes colegilor din MAI, prilej cu care au convenit unele probleme de colaborare pentru anul 2016.
sursa text si foto: facebook/remusmacovei
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii