Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:35 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

”Dar încătușează-l mă Nicule!” Pupat de procuror. Cum a fost ridicat, în 2014, Nicușor Constantinescu din fața CJC (video)

ro

22 May, 2016 08:00 7392 Marime text
Vă mai amintiți cum a fost ridicat în ianuarie 2014 din fața Consiliului Județean Constanța? Ce strategie au folosit procurorii de la DNA  Constanța ajutați și de trei procurori de la București? Cum la un moment dat unul dintre ei a sugerat să îl ia de picioare și să-l arunce în mașină iar un altul, culmea, tot cu prenumele de Nicu, să-i pună cătușele?
 
Toate se pot vedea și auzi pe filmulețul trimis redacțiilor de unul din subalternii lui Nicușor Constantinescu dar pot fi citite și în descrierea acțiunii făcută chiar de fostul președinte al CJC, la Tv Neptun.
 
Ei bine în filmuleț se vede intenția sa de a nu urca în mașina procurorilor.
La refuzul și împotrivirea lui unul dintre procurori ar fi dorit ca Nicuşor Daniel Constantinescu să fie luat de picioare. „Planul” nu a mai fost pus în aplicare, iar după câteva minute de „negocieri”, fostul şef al CJC a acceptat să se urce în automobilul organelor de anchetă.
La ieşirea din sediul DNA, Nicuşor a declarat, printre altele: „Am fost tratat ca un animal. (...) Este o acţiune politică. DNA este poliţia politică a lui Traian Băsescu. Nu am primit nicio citaţie. Nu am refuzat să mă prezint la nicio audiere. Forţele speciale s-au luptat cu mine. Puteau să vină la mine. DNA este o poliţie politică. (...) Mie mi-au spus angajaţii că în parcarea CJC sunt nişte persoane civile care vorbesc la staţii. M-am dus la ei şi au sărit pe mine. Facem lupte greco-romane prin parcare?”
 
Iar la câteva ore de la plecarea de la DNA, Nicușor s-a dus glonț la Neptun TV și a povestit, să știe toată lumea, cum a fost blocat de procurorii DNA în parcarea Consiliului Judeţean.
  „Mă aflam în biroul meu de la CJC cu prefectul judeţului Constanţa şi discutam programele pe care le aveam de îndeplinit. La un moment dat a venit cineva şi m-a anunţat că în parcarea din faţa CJC mişună nişte indivizi dubioşi, care vorbesc la nişte staţii. Am coborât să văd despre ce este vorba şi, în momentul în care am ajuns în parcare, a venit un bărbat la mine, care m-a pupat şi mi-a zis La mulţi ani! Mi-a zis că este de la Vamă. În momentul acela au început să apară dintre maşini tot felul de indivizi, inclusiv o maşină a Poliţiei Rutiere.
S-au repezit la mine şi mi-au răsucit mâinile la spate şi m-au pus pe capota maşinii”, a povestit fostul preşedinte al CJC, care s-a declarat nemulţumit şi de implicarea procurorilor de la Bucureşti în acest caz: „Ce căutau ăia de la Bucureşti cu maşini cu girofar să mă ia pe mine ca pe un infractor din parcare? Constănţenii m-au ales ca pe un infractor? E jignitor ce s-a întâmplat!”
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii