Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:39 19 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dănuţ Tiberius Epure „La Universitatea Ovidius am înregistrat un record al înscrierilor”

ro

28 Jul, 2013 21:11 2288 Marime text
Astăzi s-a finalizat etapa de înscriere pentru Admiterea 2013 la facultăţile care au desfăşurat concurs pe bază de dosare şi, totodată, s-au terminat probele (scrise, orale, practice) la facultăţile care au desfăşurat concurs pe bază de teste.

Rezultatele provizorii la facultăţile care au organizat probe de admitere, dar şi la cele pe bază de concurs de dosare (mai puţin Facultăţile de Teologie şi Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei care vor fi publicate luni, 29 iulie) au fost afişate la adresa http://admitere.univ-ovidius.ro/admitere/arhiva-rezultate-admitere/2013-2/sesiunea-iulie/rezultate-provizorii-admitere-2013-sesiunea-iulie/

În ceea ce priveşte numărul înscrierilor pentru Admiterea 2013 la Universitatea „Ovidius” din Constanţa, acesta este de 5.640.

„Admiterea 2013 s-a bucurat de un real succes şi am înregistrat un record al înscrierilor, cel mai mare număr din istoria universităţii. Cele mai multe înscrieri au fost la Facultatea de Ştiinţe Economice, facultăţile cu profil medical – Medicină, Farmacie, Medicină Dentară, dar şi la Facultatea de Drept, Facultatea de Ştiinţe ale Naturii şi Ştiinţe Agricole, Facultatea de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei, şi la Facultatea de Inginerie Mecanică, Industrială şi Maritimă”, a declarat rectorul prof.univ.dr.Dănuţ Tiberius Epure.
În zilele următoare, se va desfăşura etapa de înmatriculare a candidaţilor.
Site-ul http://admitere.univ-ovidius.ro/  oferă informaţii actualizate cu privire la Admiterea 2013.
Înscrierile la studii universitare de masterat vor continua și în sesiunea septembrie 2013. Rezultatele finale vor fi afișate în sesiunea septembrie 2013.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii