Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:25 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Daewoo Mangalia Heavy Industries SA despre nava Flaminia

ro

31 Oct, 2013 18:22 2669 Marime text

S.C. Daewoo Mangalia Heavy Industries S.A., prin biroul sau de presa, in legatura cu aspectele expuse in cadrul emisiunii 'Romania te iubesc'- editia din data de 06.10.2013, face urmatoarele precizari rectificative :

In urma unei regretabile erori de comunicare interdepartamentala la nivelul Daewoo Mangalia Heavy Industries S.A., reprezentantul societatii noastre —
domnul Toader Pompiliu — in contextul intrebarii reporterului cu privire la ratiunile care au determinat intrarea navei in Constanta, la dana de cereale, a afirmat, in mod incorect:

'Aceasta a fost solutia acceptata de autoritatile romane' (Inregistrare emisiune de la min 13:27 la min 13:29). Ca urmare, Biroul de presa al S.C. Daewoo Mangalia Heavy Industries S.A. este imputernicit de conducerea executiva a societatii pentru a corecta afirmatia de mai sus, astfel: 'Necesitatea de intrare a navei in portul Constanta a fost impusa de ratiuni tehnologice, pescajul navei de 8.6 m, fiind imposibil de satisfacut de santierul naval de la Mangalia sau de zona portuara Midia — Navodari. In acest context, dana 38 UMEX a Portului Constanta a fost aleasa pe considerente tehnice, tehnologice si comerciale'.

Daewoo Mangalia Heavy Industries S.A. regreta faptul ca in urma acestei erori s-au indus in mediul public suspiciuni asupra competentei, profesionalismului si rigorii institutiilor statului in legatura cu procedurile aplicabile.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii