Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:05 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Precizări de la Daewoo Mangalia Heavy Industries SA

ro

04 May, 2018 16:15 3229 Marime text
Cu privire la informaţiile eronate publicate în titlul articolului dumneavoastră, respectiv: Şantierul Daewoo Mangalia, zguduit de un dosar penal. Se pregăteşte sentinţa penală. Cine a fost condamnat în primă instanţă, publicat în ediţia online din data de 04.05.2018, precizăm următoarele:
 
  1. Chiar dacă, de-a lungul timpului subscrisa am prezentat punctul nostru de vedere oficial cu privire la subiectul articolului dumneavoastră, legat de cercetările efectuate asupra unor foste societăţi subcontractoare ce au activat pe platforma industrială a DMHI, constatăm faptul că în continuare sunt publicate elemente ce denigrează imaginea societăţii noastre, un exemplu în acest sens fiind titlul articolului mai sus menţionat.
  2. Ţinem să precizăm cu fermitate, încă o dată, faptul că cercetările efectuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, nu implică societatea Daewoo Mangalia Heavy Industries S.A. sau vreun angajat al acesteia, iar drept dovadă societatea noastră nu este parte şi nu are nicio calitate procesuală în dosarul nr. 491/36/2015 aflat pe rolul Curţii de Apel Constanţa.
 
Având în vedere aspectele mai sus menţionate, considerăm că acest titlu neadevărat are menirea atât a dezinforma şi a crea panică în rândul salariaţilor care îşi desfăşoară activitatea pe platforma productivă a societăţii, cât şi de a prejudicia imaginea companiei atât în faţa clienţilor actuali sau potenţiali, cât şi a colaboratorilor interni şi externi (furnizori materiale şi echipamente, prestatori servicii, unităţi de credit etc).
 
Ca urmare, vă rugăm ca în termen de 12 ore de la data înregistrării cererii noastre (pe aceeaşi pagină şi cu aceleaşi dimensiuni ale titlului constat de noi) să publicaţi o dezminţire pentru informaţia publicată prin titlul articolului din data de 04.05.2018 şi totodată să prezentaţi şi punctul de vedere oficial al SC Daewoo Mangalia Heavy Industries SA. În cazul în care nu veţi da curs solicitării noastre, S.C. DMHI S.A. îşi rezervă dreptul de a calea legală pentru repararea prejudiciului astfel cauzat societăţii noastre“.     
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii