Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:59 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dacian Cioloş a numit ca secretar de stat un preot misionar… incompatibil?

ro

26 Nov, 2015 15:51 2260 Marime text
 
Premierul Dacian Cioloş a pus un fost preot misionar în funcţia de secretar de stat la Ministerul Transporturilor. Acesta a mai deţinut funcţii importante şi înainte. Marcel Ioan Boloş a fost şi secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale în Guvernul Ponta.

ANI l-a găsit în incompatibilitate de trei ori, pe vremea lui Relu Fenechiu. În perioada mai - iunie 2012, Boloş a deţinut simultan funcţia de director executiv în Direcţia Management cu Finanţare Internaţionala în cadrul Primăriei Municipiului Oradea şi funcţia de secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, potrivit România TV.

Boloş a mai fost în incompatibilitate şi în perioada ianuarie 2013 - ianuarie 2014, când a deţinut funcţiile de director executiv în Direcţia Management cu Finanţare Internaţională în cadrul Primăriei Municipiului Oradea şi de director general adjunct la Ministerul Transporturilor, precum şi în intervalul 7 octombrie - 5 decembrie 2013, când a ocupat funcţiile publice de director general adjunct la Ministerul Transporturilor şi director general în cadrul Institutului Regional pentru Cercetare, Educaţie şi Transfer Tehnologic




sursa foto: bzc
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii