Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:12 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Curtea de Apel a dispus ca expertiza din dosarul lui Mazăre să fie finalizată până pe 27 mai

ro

29 Apr, 2014 15:22 2339 Marime text
Curtea de Apel Bucureşti a dispus, astăzi, ca expertiza din dosarul primarului Constanţei, Radu Mazăre, privind atribuirea nelegală a unor terenuri, să fie finalizată până în 27 mai.
Judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti au luat în discuţie dosarul în care primarul Constanţei, Radu Mazăre, şi alte 36 de persoane - foşti şi actuali funcţionari din Primăria Constanţa şi Oficiul de Cadastru, mandatari şi notari publici - sunt acuzaţi de atribuirea nelegală a unor terenuri, prin care s-ar fi creat un prejudiciu de 114 milioane de euro.
La termenul de marţi al dosarului a fost citat şi specialistul care trebuie să realizeze experiza terenurilor ce fac obiectul cauzei. Expertul a declarat în faţa instanţei că toate instituţiile la care a făcut solicitări i-au furnizat informaţiile cerute, precizând că mai are de analizat 46 de imobile.
Procurorul prezent la şedinţa de judecată a cerut instanţei să îl amendeze pe expert pentru că nu a terminat de întocmit raportul, deşi a trecut aproape un an de la data la care s-a dispus realizarea expertizei.
Sursa: Mediafax
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii