Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:54 24 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Crin Antonescu dă de pământ cu PNL

ro

24 Nov, 2015 21:18 1653 Marime text
 
Deși apare tot mai rar în spațiul public, de data aceasta fostul președinte liberal Crin Antonescu scutură, din vorbe, PNL. El dă de pământ cu actualii lideri ai PNL, fără milă: ”Partidele, inclusiv PNL, au demisionat temporar de la datoria lor. Are dreptate Klaus Iohannis când spune că partidele nu au avut curaj să-și asume guvernarea. PNL nu trebuia să facă asta, trebuia să vină cu un nume de premier. PNL nu trebuie să fie supărat, pe față sau pe la colțuri, că s-a optat pentru o altă variantă, pentru că a avut posibilitatea să-și asume guvernarea. PNL e pe nicaieri, nici la putere, nici în opozitie, nici in strada, nu are identitate, nu are conducere. Nu e afront la Alina Gorghiu sau Vasile Blaga."
 
Antonescu, a declarat, la România TV, că "PNL are o criză de conducere, nu are o poziție, un lider, care să fie partener cu președintele. Domnul Cioloș ar fi o variantă, dar nu pot să vorbesc în numele întregului partid. Dar, cred că ceva e mai mult decât nimic. Ei nu există din punct de vedere politic, ca să fii parteneri cu cineva, trebuie să exiști.”
 
De aceea, el îi cere lui Cioloş să preia PNL sau să înființeze un partid: " acă vrea să schimbe ceva ar fi bine să o facă din interiorul unui partid politic. El conducând un guvern face politică. Sper să facă politică într-un partid. Nu strada face și desface guverne. Ea poate să dea jos un guvern. E de neacceptat ca strada să facă un guvern, nu se întâmplă nicăieri. Eu îmi doresc ca Dacian Cioloș să-și asume un rol politic fățiș cât mai curând."
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii