Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:56 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Crimă urmată de sinucidere la Arsa, în județul Constanța

ro

04 Dec, 2016 14:37 8265 Marime text


Descoperire macabră în satul Arsa, comuna Albești, în apropiere de Mangalia. Autoritățile au fost solicitate să intervină în această după amiază la o solicitare, în localitatea Arsa din județul Constanța. Aceștia au descoperit într-o locuință 2 victime, un bărbat și o femeia, ambii decedați. Se pare că femeia a fost găsită decedată, cu traumatism la nivelul capului, iar bărbatul, în vârstă de aproximativ 60 de ani a fost descoperit spânzutrat într-o altă încăpere. Potrivit primelor informații, se pare că ar fi vorba de o crimă, urmată de sinucidere. 
Potrivit unor surse, apelul către serviciul 112 a fost realizat la ora 13.40 de către un localnic din satul Arsa. Oamenii legii au descoperit, la o locuință de pe strada Matei Basarab un bărbat de aproximativ 60 de ani, spânzurat cu o frânghie, în baie, iar în casă, o femeie de 58 de ani, decedată pe un pat. Aceasta prezenta urme de violență pe față. Cea care a descoperit cadavrele ar fi chiar fata femeii decedate. 
Criminaliștii au preluat cazul și fac cercetări la fața locului pentru a afla cu exactitate ce s-a întâmplat în locuința din satul Arsa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii