Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:18 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Control CJPC la o autoservire din Mamaia. Peste 100 kg de produse expirate (galerie foto + video)

ro

08 Jun, 2017 13:48 2714 Marime text
În aceste momente, comisarii din cadrul Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Constanţa efectează un control la Autoservirea Parc Nord.

Potrivit directorului CJPC Constanţa, Horia Constantinescu, au fost depistate circa 50 kg de produse expirate.

UPDATE: Oficial de la CJPC

S-a oprit temporar prestarea serviciului de alimentatie publica la autoservirea „Parc Nord” , din Mamaia. Pe timpul verificarilor au fost constatate 120 kg materii prime cu neconformitati ce se utilizau in prestarea de servicii de almentatie publica, astfel:
- 74 kg ceafa si muschi de porc  expirate de peste o luna;
- 46 kg carne de pasare la care s-a modificat  starea termica si fara sa fie insotita de elemente de identificare si caracterizare, neputandu-se stabili starea de prospetime, facand-ul un produs periculos.

Cele 120 kg de materii prime au fost interzise la utilizare in prestarea de servicii.

Graficele de temperatura ale spatiilor frigorifice nu erau completate la zi.

Administratorul societatii a fost invitat la sediul CJPC Constanta in data de 09.06.2017 in vederea incheierii documentului de control


UPDATE: ora 15.20

Comisarii CJPC au decis suspendarea activităţii la Autoserivirea Parc Nord din Mamaia. Agentul economic a fost invitat mâine la sediul CJPC. De asemenea au fost descoperite aproape 12 kg carne exiparata de porc și pui.

Controlul  a fost desfăşurat și in bucătăria Hotelului Parc. Aici au fost depistate deficiente mici în blocul alimentar și câteva produse expirate. Și acest agent economic a fost invitat mâine la CJPC pentru stabilirea sancțiunilor .
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii