Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:30 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Control ANPC Inspectorii au descoperit alimente expirate şi ciorbă alterată în Eforie Nord (video)

ro

14 Aug, 2016 15:58 4203 Marime text

 

Inspectorii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului (ANPC) au efectuat, astăzi, un control în staţiunea Eforie Nord, descoperind în bucătăria unui restaurant ciorbă alterată şi alimente expirate. Anunţul a fost făcut de directorul general în ANPC, Paul Anghel, pe pagina lui de Facebook, potrivit Digi 24.

Oficialul a mai arătat că acţiunile ANPC au schimbat în bine lucrurile pe litoral în privinţa modului în care sunt trataţi consumatorii, chiar dacă nu foarte mult.


„Păcat... mare păcat! Acţiunea finalizată astăzi scoate în evidenţă maniera în care operatorii economici înţeleg să trateze consumatorii. Şi, datorită acţiunilor ANPC, lucrurile pe litoralul românesc s-au mai schimbat... nu foarte mult, dar oricum s-au mai schimbat (în bine desigur)...”, a adăugat Paul Anghel, citat de sursa menționată.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Anca 30 Aug, 2017 22:37 Vizitati terasa Goe din Techirghiol! Nu elibereaza bon fiscal la toti consumatorii, nu respecta meniul, conditiile de igiena si incarca nota de plata. Te fura pe fata!