Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:55 21 02 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Continuă lucrările de igienizare şi cosit a spațiilor verzi din Constanța

ro

05 Jun, 2019 16:03 630 Marime text
Angajații Serviciului Gestionare Spații Verzi din cadrul Primăriei Municipiului Constanța continuă lucrările de igienizare şi cosit pe domeniul public din muncipiul Constanța.

Se cosesc spațiile verzi de pe strada Mircea cel Bătrân, zona hotelului Zodiac din parcul Tăbăcărie și zona Expoflora iar în zona de taluz dinspre strada Termele Romane se taie și gardul viu.

În mod similar, s-au igienizat fâșiile verzi din zona Dorally, șoseaua Mangaliei,  bulevardul Tomis, scuarul situat la intersecția străzii Negru Vodă cu bulevardul Tomis și trandafirii plantați în zona Expoflora.

De asemenea, echipele municipalității au intervenit în stațiunea Mamaia, în zona Teatrului de Vară unde s-au realizat lucrări de întreținere a spațiilor verzi iar peluzele de gazon din zona hotelurilor Sirena și Doina au fost cosite. Precizăm că lucrările vor continua în tot orașul, inclusiv în stațiunea Mamaia.

În paralel, angajații au udat cu cisterna plantațiile tinere de arbori și florile din parcurile, aliniamentele stradale și sensurile giratorii din oraș. 

Concomitent cu acțiunile de întreținere, s-au desfășurat lucrări de amenajare a spațiilor verzi la intersecția bulevardului Tomis cu Aurel Vlaicu unde a fost așternut pământ vegetal.

„Facem, din nou, apel la constănțeni să nu mai arunce gunoaie/resturi menajere la întâmplare. Persoanele surprinse că aruncă deșeuri pe spațiul public vor fi sancționate cu amenzi cuprinse între 400 și 800 de lei”, transmit reprezentanții Primăriei Constanța.

Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii