Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:44 15 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Zeci de solicitări către SC RAJA SA din cauza inundațiilor. În ce zone au acționat echipele de intervenție

ro

05 Jul, 2018 15:27 3174 Marime text
În urma ploilor abundente ce au căzut în județul Constanța, într-un interval scurt de timp, la dispeceratul societăţii s-au înregistrat 43 de reclamații primite din municipiul Constanța și din orașele Cernavodă și Hârșova. Cele mai multe sesizari au venit din municipiul Constanța, din cartierele Coiciu și Faleză Nord, dar și din zona Centrală și din Stațiunea Mamaia, transmite SC RAJA SA.
 
Precipitațiile abundente au depășit cu mult debitele de preluare ale sistemului de canalizare din orașul Hârșova afectând cu precădere străzile: Rozelor, Vadului, Atelierelor, Plantelor și Revoluției, iar la Cernavodă 
ploile au inundat zona centrală cu străzile: Seimeni, M. Eminescu și Daciei.
 
Echipele de intervenție ale RAJA, echipate cu vidanje, wome și pompe de mare putere, lucrează alături de angajații primăriilor și de reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență pentru scoaterea apei  in
subsoluri și pentru degajarea carosabilului.
 
La Cernavodă, echipele de intervenție au scos din gurile de scurgere a apelor pluviale sute de kg de deșeuri menajere care blocau preluarea în condiții optime a apei de ploaie, căzută într-un timp foarte scurt, și  are au condus la inundarea întregii zone centrale. Odată cu oprirea precipitațiilor și cu deblocarea gurilor de preluare a apelor pluviale, străzille inundate ale orașului Cernavodă au fost eliberate. 
 
Echipele de interventie ale RAJA intervin în prezent la toate solicitarile primite la dispeceratul societății, asigurând permanența în toată această perioadă.
 

”Facem un apel catre toţi abonatii care înregistreaza probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă și canalizare, pentru remedierea acestor situatii într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute  la dispeceratul societății la numarul de telefon 0241.924” - au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii