Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:45 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Sancțiuni aplicate de polițiștii locali. Ce abateri au constatat agenții

ro

09 Feb, 2019 12:20 1767 Marime text
În cursul zilei de vineri, 8 februarie, în intervalul orar 14.00-22.00, lucratorii Direcției Generale Politia Locala Constanta au organizat și desfășurat o acțiune de prevenire și combatere a fenomenelor antisociale din segmentul stradal în care 16 polițiști locali organizați în echipe mixte au monitorizat intens următoarele zone de interes public, piețe și cartiere din municipiul Constanta: Peninsulă, Grivitei,Casa de Cultura, Gara, Centru, Parc Oleg Danovski, Parc Arheologic, Tomis I și Tomis II, ICIL,Sala Sporturilor, Capitol, Spitalul Militar, Spitalul Clinic Județean de Urgentă, Parc Gara, Tronsonul străzilor Atelierelor, Avram Iancu, Olteniei, Mihai Viteazul, Stefan Mihaileanu, Cuza Vodă, Traian, Ferdinand, Constantin Bratescu, Vasile Alexandri, I.G Duca,1 Decembrie, Alexandru Lapusneanu,Theodor Burada, I.C Bratianu, Tronsonul  străzilor Unirii, Ion Rațiu, Nicolae Iorga, Primăverii, Mircea cel Bătrân, Bulevardul Mamaia, etc.

În cadrul acestei acțiuni au fost aplicate 25 amenzi contravenționale în valoare 5.635 lei. Dintre acestea, 3 abateri au fost constatate pentru încălcarea Codului Rutier, 8 abateri pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, 6 abateri pentru nerespectarea normelor de curatenie în orașul Constanta, și 8 sanctiuni pentru fumat în spațiu public închis de tip spital.

Au fost legitimate 38 de persoane si au fost conduse la sediul unității de politie locala pentru stabilirea identității 3 persoane. Totalul sancțiunilor contravenționale aplicate în cursul zilei de vineri, 08 Februarie 2019, a fost de 175 amenzi, iar valoarea acestora s-a ridicat la suma 36.105 lei. Actiuni similare se vor derula zilnic, în scopul prevenirii și combaterii fenomenelor antisociale stradale și nu numai.

Pe această cale, cetățenii pot semnala orice faptă antisocială care intra in competenta Direcției Generale Politia Locala Constanta la numerele de telefon 0241/484205 sau 0799/606142(WhatsApp), iar dispecerul de serviciu va trimite un echipaj pentru verificarea celor sesizate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii