Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:49 21 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. S-au terminat lucrările. Cine jupoaie cioturile de stâlpi rămase pe bulevardul Ferdinand?

ro

01 Aug, 2016 09:25 2154 Marime text
Știți cum este: parcă nu era municipiul Constanța destul de neaspectuos. A trebuit să mai apară și resturile de stâlpi de beton de pe bulevardele Tomis și Ferdinand.
 
Ei bine de ceva vreme Direcția despre care se vorbește mai jos, agreată de primărie, are toate avizele să taie stâlpii vechi, de beton, primejdioși pentru pietoni și circulația rutieră, și să pună în locul lor alții noi.

În perioada 19.07.2016 – 26.07.2016, între orele 20.00 - 06.00, Direcţia de Gospodărire Comunală din cadrul Primăriei municipiului Constanţa va desfăşura lucrări de demontare a stâlpilor din beton amplasaţi pe trotuarele aferente bulevardelor Tomis şi Ferdinand, spunea un comunicat postat pe portalul primăriei Constanța, care mai există și acum acolo.

 
Ceea ce înseamnă că aceste lucrări, care fac parte din obiectivul de investiţii - Reabilitarea şi modernizarea iluminatului public în unele localităţi ale zonei Metropolitane Constanţa, s-au terminat.

Doar că urmele muncii meșterilor a rămas și mai și.
După ce o perioadă cioturile au fost utilizate pe post de mobilier urban hidos acum  acestea au fost jupuite de cineva, cel mai probabil de hoții de fier vechi pentru a se recupera resturile metalice din armatură.
Și bulevardele sunt acum decorate cu ce se vede în imaginile atașate acestei știri. 

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii